• Executive search

    Executive search

Executive Search

LinQhu is gespecialiseerd in de bemiddeling van hoger kader ICT posities in Nederland maar ook steeds meer internationaal. Het is ons doel een kwalitatief sterke partner te zijn die een langetermijnrelatie met haar opdrachtgevers èn kandidaten nastreeft. De proactieve werkwijze, persoonlijke aandacht en oog voor innovatie zijn het fundament van onze dienstverlening. 

Door unieke vak- en marktkennis wordt een goede verbinding gemaakt met kandidaten en opdrachtgevers. Hierdoor zijn wij in veel gevallen hun exclusieve sparring partner. Dit geeft meer grip op het executive search proces en vergroot de slagingskansen op het invullen van een toppositie. 

Naast een sterk kwalitatieve aanpak, zijn wij ook snel en flexibel. Doorgaans wordt binnen twee à drie weken na aanvang van de opdracht een shortlist aan de opdrachtgever gepresenteerd. Onze bemiddelingen vallen op. Leidinggevend Nederland kent èn erkent LinQhu. Dit komt mede tot uiting door een jaarlijkse groei van de opdrachtenportefeuille. 

Bent u op zoek naar een hoog gekwalificeerde CIO, CTO, CDO of ICT manager of  wilt u een nieuwe uitdaging aangaan? Neem dan contact met ons op

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

linqhu webGroot

Vlietskant 46, 4141 CM Leerdam -The Netherlands 
tjibbe@linqhu.com

Copyright © 2017 LinQhu. All Rights Reserved. | Webdesign: CreaDiva Creative Solutionz