Over Tjibbe van der Zeeuw

Over Tjibbe van der Zeeuw

Tjibbe is een senior manager met meer dan 15 jaar ervaring in de IT industrie op het gebied van Managed Services en Executive Search. Hij is zijn carrière begonnen bij Pink Roccade, waar hij mede aan de wieg heeft gestaan van de ontwikkeling van de managed services dienstverlening op gebied van IT infrastructuur en Security. In 2001 kiest hij voor een carrière switch en gaat hij aan de slag als  headhunter bij Deloitte. Met een aantal collega’s sluit hij zich in 2004 aan bij de succesvolle praktijk van Ebbinge & Company. Voor Ebbinge weet hij de portefeuille rondom IT-management succesvol uit te bouwen met aansprekende opdrachtgevers uit zowel de demand als supply zijde van het domein.

In 2008 richt Tjibbe mede de netwerkorganisatie Qhuba op. Een krachtige netwerk met een unieke combinatie van capaciteiten op gebied van Besturing, Technologie en HR. Tot eind 2015 is Tjibbe als managing partner het gezicht van de Search activiteiten van Qhuba waarbij hij voor een zeer uiteenlopende opdrachtgevers succesvol bemiddeld heeft bij het invullen van key-functies. Hij heeft een uitgebreid en uniek netwerk op diverse niveau’s weten op te bouwen met actuele kennis van arbeidsmarktontwikkelingen.

Ook heeft Tjibbe een landelijk reputatie weten op te bouwen als innovator van het werkveld recruitment en loopbaanbegeleiding en kijk op “Leiderschap”. Door o.a. als expert op te treden bij Computable, Cioday etc. en een persoonlijkheidsassesment te ontwikkelen wat o.a. gebruikt wordt in de verkiezing CIO of the Year

Vanuit zijn inhoudelijke ervaring in het IT domein is hij prima in staat organisatievraagstukken te vertalen naar concrete functieprofielen en de juiste match te organiseren. Hij zorgt voor verbinding en het juiste management van verwachtingen. Kan creatief zijn in het vinden van oplossingen voor lastig invulbare functies.

Organisaties / Stakeholders zijn voortdurend positief over de snelheid in zijn aanpak en oplevering.

Bekijk zijn LinkedIn profiel

linqhu webGroot

Vlietskant 46, 4141 CM Leerdam -The Netherlands 
tjibbe@linqhu.com

Copyright © 2017 LinQhu. All Rights Reserved. | Webdesign: CreaDiva Creative Solutionz