Werkwijze

Op basis van een zorgvuldige analyse van de structuur, missie en cultuur van de organisatie en de betreffende vacature(s) helpen we een profiel op te stellen van de ideale kandidaat. Door het actief onderhouden van het netwerk van potentiele kandidaten is het mogelijk zeer snel een nauwkeurige selectie te maken van gekwalificeerde professionals en topmanagers.

Potentiële kandidaten worden op zeer discrete wijze benaderd en beoordeeld op zowel professionele- als ook persoonlijke aspecten. Hierbij is niet alleen het uitgangspunt dat ambties bij de missie en cultuur van de organisatie maar eveneens een verschil moeten kunnen maken, iets extra’s brengen. 

De opdrachtgever en kandidaten worden in de procedure altijd met gezette nauwkeurigheid geïnformeerd over de voortgang van het executive search traject. Het regelmatig geven van updates en feedback is van belangrijke meerwaarde en wordt gezien als een vanzelfsprekende service.

De dynamiek van de markt vereist doortastend en doelgericht opereren. Na een ronde van uitgebreide interviews wordt een shortlis van de meest geschikte kandidaten gepresenteerd aan de opdrachtgever. U wordt vervolgens bijgestaan totdat het contract is ondertekend. LinQhu onderhoudt op deze wijze intensief contact met alle betrokkenen tijdens en na de selectieprocedure.

De uiteindelijke insteek moet volgens ons zijn dat LinQhu de belangen en de reputatie van uw organisatie optimaal vertegenwoordigd.

Omdat sommige vraagstukken en uitdagingen een “bredere” oplossing vragen werkt Linqhu regelmatig intensief samen met andere dienstverleners. Samenwerkingspartners zijn o.a.:

 

vanakenpartners
staatsen
bakerboucher
andersonmacgyver

linqhu webGroot

Vlietskant 46, 4141 CM Leerdam -The Netherlands 
tjibbe@linqhu.com

Copyright © 2017 LinQhu. All Rights Reserved. | Webdesign: CreaDiva Creative Solutionz